Doorgaan naar inhoud
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl

Spelregels Showroombed

Spelregels Showroombed.nl

Beste consument, 

Voor je liggen de spelregels van Showroombed.nl. Op Showroombed.nl vind je een actueel overzicht van showroombedden, boxsprings, matrassen, kasten en beddengoed welke te koop staan bij slaapspeciaalzaken in heel Nederland. Het betreft showroommodellen die in een Slaapspeciaalzaak tentoongesteld zijn en door klanten kortstondig in de winkel zijn uitgeprobeerd. Niet meer helemaal nieuw, daarom wel goedkoop. 

Deze spelregels zijn van toepassing op het claimen van een showroommodel. Hieronder worden de spelregels uitgelegd, zodat het voor jou helder is wat je van ons kan verwachten en wat niet.

Allereerst wordt het concept kort uitgelegd. Slaapspeciaalzaken bieden op deze Showroombed.nl hun showroommodellen aan. Heb je een leuk showroommodel gevonden, “beslis dan snel, want er is maar één showroommodel”. Reserveer je showroommodel op Showroombed.nl.

Reserveren

Mocht je een leuk showroommodel gevonden en wil je het showroommodel “blokkeren” voor andere klanten, geen probleem! Reserveer dan het door jou gewenste product op Showroombed.nl. Dit kost je niets.H

Op Showroombed.nl zal de beschikbaarheid van het showroommodel online meteen vanaf het moment van het maken van de reservering worden geblokkeerd. M.a.w. het product is vanaf dat moment op showroombed.nl voor jou gereserveerd. 

De Slaapspeciaalzaak ontvangt direct een bericht van Showroombed.nl en dient vervolgens, op voor hen normale werkdagen, z.s.m. het showroommodel op de winkelvloer te reserveren.  Is de reservering gelukt, dan zal de desbetreffende Slaapspeciaalzaak contact met je opnemen over de verdere afhandeling van de verkoop. Ook zullen dan afspraken worden gemaakt over de levering en dergelijke. 

De Slaapspeciaalzaak neemt de eerstvolgende openingsdag contact met jou op, met uitzondering van de zaterdag en zondag en de erkende nationale feestdagen.

Let wel op: het kan zijn dat je na het "claimen" wordt verzocht om naar de slaapspeciaalzaak te komen om de verkoop af te ronden.

Ondanks onze directe communicatielijnen met de winkels kan Showroombed.nl helaas niet 100% garanderen dat op moment van online reserveren het showroommodel of retourmatras op de winkelvloer nog beschikbaar. Blijkt het product na claimen, niet meer beschikbaar, dan krijg je natuurlijk je claimkosten terug. Uit een claim kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Hierbij zijn de volgende punten voor jou van belang:

  • nl brengt jou in contact met de Slaapspeciaalzaak die een showroommodel of retourmatras verkoopt waarin jij geïnteresseerd bent. Showroombed.nl is niet de verkopende partij, dat is de desbetreffende Slaapspeciaalzaak.
  • De overeenkomst komt tot stand tussen jou en de Slaapspeciaalzaak. Bij deze overeenkomst gelden dus ook de voorwaarden (denk aan de leveringsvoorwaarden en garanties) van de betreffende Slaapspeciaalzaak.
  • Het kan zijn dat de Slaapspeciaalzaak je alsnog verzoekt om langs te komen om de verkoop af te ronden.

Bedragen op de site

Het kan natuurlijk voorkomen dat er een foutje is gemaakt bij het uploaden van een showroom bed of een ander goed. Dit is uiteraard vervelend en we doen ons best om dit te voorkomen. Aan de bedragen die zijn genoemd op Showroombed.nl kunnen desondanks geen rechten worden ontleent. 

Overig

Op deze spelregels is alleen Nederlands Recht van toepassing. Toepassing van het Weens Koopverdrag is uitgesloten. 

Alle in deze spelregels genoemde bedragen zijn exclusief BTW. 

Showroombed.nl is onderdeel van SleepyOX. SleepyOX is gevestigd te Wilp-Achterhoek en het kvk-nummer is 71951547.  

Ondanks al deze regels wensen wij je veel plezier met je nieuwe bed!

Showroombed.nl,

7 december 2020