Doorgaan naar inhoud
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl

Jouw showroombed, boxspring of matras vind je op Showroombed.nl

Overweeg je een showroombed, showroomboxspring, showroomkast of showroommatras te kopen? Dan ben je bij Showroombed.nl aan het juiste (web)adres.

Bij Showroombed.nl vind je kwaliteitsproducten aangeboden door slaapspeciaalzaken. Kortom: goede producten, in combinatie met goed advies en voor een hele scherpe prijs.

Showroombed.nl biedt je het meest uitgebreide overzicht van de showroomproducten van de meeste slaapspeciaalzaken van Nederland en een aantal uit België.

De producten die je op Showroombed.nl vindt, zijn bedden, boxsprings, matrassen en kasten die als demo model in de winkel staan of hebben gestaan. Sommige als puur als presentatiemodel, andere zijn gebruik om mensen bijvoorbeeld de hardheid van een matras te laten ervaren. Kortom, er is alleen naar gekeken of op proefgelegen. Er is nog nooit een nacht in of op geslapen.

Vaak vervangen winkels showroommodellen omdat er ruimte gemaakt moet worden voor nieuwe modellen, omdat de winkel anders ingericht wordt en er er geen ruimte meer is voor een bepaald bed of boxspring, etc. Niet meer helemaal nieuw, daarom wel heel voordelig!

Koop je showroombed, boxspring of matras direct online. Wil je toch even voelen, proefliggen en/ of goed advies? Dat regel je ook online via Showroombed.nl. Maak dan een afspraak bij de slaapspeciaalzaak die het product aanbiedt en bezoek de winkel!

 

 

Altijd showroomsale bij Showroombed

Profiteer van heel veel voordeel!

Actuele aanbod bekijken