Doorgaan naar inhoud
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl

Over Showroombed.nl

Over Showroombed.nl

Ben je op zoek naar een topkwaliteit merkproduct voor je slaapkamer zoals een bed/ boxspring, matras of slaapkamerkast maar wil je niet te veel betalen? Dan ben je bij Showroombed.nl aan het juiste (web)adres. Op Showroombed.nl vind je uitsluitend kwaliteitsproducten van A-merken die een (korte) periode bij een slaapspeciaalzaak als showroommodel in de winkel hebben gestaan. Dus niet meer helemaal nieuw en daarom zeer aantrekkelijk geprijsd.

Sluit je deal met de slaapspeciaalzaak

Showroombed.nl geeft je online een overzicht van het aanbod van de beste slaapspeciaalzaken van Nederland. De daadwerkelijke aankoop en uitlevering regel je met de slaapspeciaalzaak die het product aanbiedt.

Online Reserveren

Ons aanbod verandert snel en is uniek. “Reageer snel, want er maar één showroommodel.” Geïnteresseerd in een product? Reserveer deze direct online op Showroombed.nl. Dit kost je niets!

Op het moment dat jij het product geclaimd hebt, kan deze niet meer door iemand anders online geclaimd worden m.a.w. het product is voor jouw gereserveerd. Tevens gaat er direct een melding naar de slaapspeciaalzaak om ook op de winkelvloer het product op “gereserveerd” te zetten.

De slaapspeciaalzaak die het product aanbiedt zal z.s.m. maar uiterlijk hun eerstvolgende openingsdag contact met je opnemen om een afspraak in te plannen of de aankoop af te ronden. 

Kies je voor Showroombed.nl, dan kies je voor:

 

  • Uitsluitend producten van de beste A-merken
  • Aangeboden door de beste slaapspeciaalzaken van Nederland
  • Indien gewenst, bekijk en ervaar de producten in de winkel en laat je adviseren door ervaren slaapadviseurs
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding: de scherpste prijzen voor de beste producten
  • Haal het product zelf op of kies voor uitlevering door de ervaren mensen van de  slaapspeciaalzaak (in heel Nederland)

Kortom: kies voor kwaliteit, kies voor kennis van slapen, kies voor korting.

Showroombed.nl, dat ligt net even wat lekkerder

Altijd showroomsale bij Showroombed

Profiteer van heel veel voordeel!

Actuele aanbod bekijken