Doorgaan naar inhoud
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl
Lange levertijden? Niet op Showroombed.nl

Een showroom matras, een slimme keuze?

Een Showroommatras of demomodel matras of winkelmodel matras, er zijn vele benamingen voor matrassen die te koop aangeboden worden die als demonstratie of proeflig matras in een beddenwinkel hebben gelegen. Goede merkmatrassen, niet helemaal "brandnew", maar nog steeds top kwaliteit en veel voordeliger!

Showroom matras kopen?

Maar is het nu slim om voor zo'n matras te gaan?

Voor jezelf en voor dagelijks gebruik

Zoek je een matras waar je zelf dagelijks op gaat slapen dan is het allerbelangrijkste uitgangspunt is dat de matras goed bij je past. Kies je voor een goedkope matras die niet bij je lichaam past, dan is dat niet slim. Maar weet je welke matras jouw lichaam goed ondersteunt en weet je deze te vinden als een showroom matras, dan kun je profiteren van veel voordeel. Dan is het slim. Tip: probeer de matras altijd nog even uit in de winkel en vraag bij twijfel advies aan je adviseur.

Check Showroombed.nl voor het actuele aanbod. Vind je een matras waarvan je denkt dat die bij je past, maak een afspraak bij de slaapspeciaalzaak die de matras aanbied en ga de matras "voelen en ervaren". 

Voor wisselende gebruikers of niet dagelijks gebruik

Zoek je een matras voor bijvoorbeeld een logeerkamer, vakantiehuis, B&B, etc. waar veel verschillende mensen tijdelijk op gaan slapen, dan kan een Showroommatras zeker een goede optie zijn. Let dan wel op dat je wel voor een matras gaat die voor de meeste mensen geschikt is. Ga niet voor een hele uitgesproken matras zoals een superzachte of juist keiharde matras, maar kies voor een gemiddelde hardheid (medium). Je hebt dan voor niet al te veel geld een kwalitatieve matras. Een slimmere keuze dan te gaan voor een nieuwe matras van mindere kwaliteit.

 

Altijd showroomsale bij Showroombed

Profiteer van heel veel voordeel!

Actuele aanbod bekijken